FAITH Meet Up 7 juni 2019
FAITH Meet Up 7 juni 2019

'Preach Your Practice'

FAITH Meetup Summer 2019
 
Kom kennis brengen en halen tijdens de tweede FAITH Meetup op vrijdag 7 juni van 09.30 uur tot circa 14.00 uur. Tijdens deze Meetup kunt u (praktijk)kennis en ervaring met elkaar delen en elkaar inspireren aan de hand van projecten, initiatieven en praktijkgericht onderzoek. Er is een Engelstalige presentatie van de deelnemers aan de Frailty Summer School. De deelnemers komen uit verschillende landen van over de wereld, van China tot Brazilië. Ook zal er een expositie zijn van Andrea Stultiens van Minerva die samen met studenten van de kunstacademie Frailty probeert te verbeelden. 

Bent u zorgprofessional, projectleider, onderzoeker, kwaliteitsfunctionaris, innovator, stafmedewerker of op een andere manier betrokken bij innovatie, grijp dan uw kans en presenteer uw project of idee. 

Meld u aan vóór 23 mei a.s. U bent uiteraard vrij om deze uitnodiging ook met uw collega's te delen. 

Programma
09.30 uur: Introductie
09.45 uur: Presentatie Data HUB
10.15 uur: Pauze
10.30 uur: Presentaties FAITH Frailty Summer School, Consortium FAITH en Frailty Photography Exhibition

12.30 uur: Lunch
13.00 uur: Presentaties Consortium FAITH en Frailty Photography Exhibition

14.00 uur: Einde


Presenteer uw project of idee
Wilt u graag een podium voor uw project of idee? Tijdens de FAITH Meetup Summer 2019 mag u een posterpresentatie geven in het Engels. Wilt u een poster met een korte toelichting van uw kant meenemen?

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden: 

Locatie
Hanzehogeschool (Wiebenga, Petrus Driessenstraat 3 te Groningen). U kunt uw auto het beste parkeren in parkeergarage Circus (Korreweg 9, 9714 AA Groningen). Voor deze parkeergarage hebben wij een uitrijkaart voor u beschikbaar.
 
Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@faithresearch.nl.