Faith Summer school
Faith Summer school

De FAITH research Summer School vindt elk jaar plaats in Leeuwarden in juni. We presenteren een interactief (wetenschappelijk) programma met zowel lezingen als workshops en sociale activiteiten. Hiervoor nodigen we graag onderzoekers, zorgprofessionals, docenten en studenten uit. Hopelijk leidt de uitwisseling tijdens de Summer School tot de  inspiratie om met nieuwe ideeën onderzoek en zorgverlening te versterken. We hopen met deze evenementen een periode in te kunnen luiden waarin het FAITH research netwerk weer regelmatig bij elkaar komt, om samen verdere plannen te maken om nieuwe kennis te creëren, te delen en vooral ook te implementeren in de praktijk.

FAITH Frailty Summer School 2022: Frailty en veerkracht – Krachtig met elkaar verbonden

Van 12 tot en met 17 juni 2022 vindt de FAITH Frailty Summer School plaats.

Centraal staan tijdens deze week:

- het uitwisselen en vergroten van expertise en ervaring op het gebied van kwetsbaarheid, veerkracht en aanverwante onderzoeksmethodologie;

- het verkennen van een multidimensionale, multinationale en interprofessionele aanpak van kwetsbaarheid en veerkracht;

- het uitbreiden van hun internationale en interprofessionele netwerk.

Meer gedetailleerde informatie over het programma vindt u onder Agenda.

 

FAITH Frailty Symposium 13 juni

Voor een breder gezelschap organiseren we bovendien op maandag 13 juni het FAITH Frailty symposium. We nodigen u graag uit om elkaar na lange tijd weer in het echt te ontmoeten en te spreken. We bieden een gevarieerd programma waarin kwetsbaarheid en veerkracht de hele dag centraal staan.

Kwetsbaarheid en veerkracht: een krachtig samenspel

In de zorg moeten we anders leren kijken naar kwetsbaarheid en veerkracht. Welke nieuwe inzichten bestaan hierover? En wat kun je er mee in je werk?

We hopen voor dit symposium zorgprofessionals, managers, beleidsmakers, docenten, studenten en overige geïnteresseerden te kunnen verwelkomen.

Meer informatie en het programma vindt u onder Agenda.