Publieke lezing Gea van Dijk
Publieke lezing Gea van Dijk

Kwetsbaarheid en kracht van ouderen

Op donderdag 10 februari 2022 geeft dr. Gea van Dijk, Associate Lector Ouderen met psychische problemen, een publieke lezing met als titel Kwetsbaarheid en kracht van ouderen.

De lezing vindt online plaats van 15:30 tot 16:30

Ouderdom wordt vaak met kwetsbaarheid en hoge zorgkosten geassocieerd. Maar is dat wel terecht? En als er sprake is van kwetsbaarheid door psychische problemen, waar komt dat dan vandaan? Hoe kan juist de kracht van ouderen meer naar voren komen?   

Gea van Dijk neemt u mee in het verhaal van thuiswonende ouderen met psychische problemen. Op een boeiende en interactieve manier zet ze de deelnemers aan het denken over eigen beelden van ouderen en de eigen invloed op de kracht en kwaliteit van leven van ouderen in de eigen omgeving.

Gea is de winnaar van de Nederlands Kenniscentrum voor Ouderenpsychiatrie Award in 2021.

Voor wie?
Voor iedereen die zich bezighoudt met of geïnteresseerd is in thuiswonende ouderen met psychische problemen en andere ouderen, en iedereen die zich wil laten inspireren door en voor onderzoek, waaronder professionals, onderzoekers, studenten, docenten, management, projectleiders, beleidsadviseurs.

 

Zie hier voor meer informatie en de mogelijkheid u aan te melden.