FAITH Team
FAITH Team

Elles Kooij

NHL Stenden Hogeschool

Als projectcoördinator begeleidt Elles Kooij diverse projecten binnen de onderzoeksgroep Zorg & Welzijn. Eén van haar taken is het verantwoorden van de subsidiegelden aan de verstrekkers. Maar ook op digitaal gebied is Elles actief. Van het organiseren van (digitale) evenementen tot het beheren van de FAITH-website.

“Vanuit NHL Stenden Hogeschool verzorg ik de verantwoording van alle subsidiegelden van ieder project dat valt binnen onze onderzoeksgroep. Ik houd de uren en de uitgaven bij en weet welke lectoren, onderzoekers en externe partijen er bij de projecten betrokken zijn. Daarnaast ondersteun ik bij uiteenlopende organisatietaken binnen FAITH, zoals het regelen van de publieke lezingen, symposia en de FAITH Frailty Summer School.”

“Het bijzondere aan FAITH vind ik de samenwerking tussen NHL Stenden en de Hanzehogeschool. Ik heb de afgelopen jaren enorm veel nieuwe mensen leren kennen. Voor de coronapandemie probeerde ik één dag per maand in Groningen te werken, zodat ik mensen in real life kon zien en spreken. De combinatie van twee werkplekken zorgt bovendien voor een leuke afwisseling en volop dynamiek.”

“Binnen onze onderzoeksgroep hebben we veel kortlopende projecten. FAITH is daar een uitzondering op. Doordat er zo veel verschillende lectoren, onderzoekers en externe organisaties bij betrokken zijn, leer je enorm veel van elkaar. Die kruisbestuiving vind ik echt het winstpunt voor iedereen die betrokken is bij dit project, maar ook voor mezelf. Ik leer iedere dag wel weer iets nieuws.”

Elles Kooij | LinkedIn