FAITH Academy voor onderzoekers
FAITH Academy voor onderzoekers

Hoe kunnen we het onderzoek naar frailty versterken? Welke onderzoeksmethoden en -designs zijn beschikbaar en relevant voor frailty onderzoek? Dat is de hoofdvraag die centraal staat binnen de FAITH Academy. In de scholingen en cursussen delen onderzoekers uit diverse organisaties hun kennis en ervaringen rondom frailty onderzoek en buigen zich samen over uiteenlopende vraagstukken.

FAITH Academy

Publieke lezingen | Summer School | Symposium | Statistische Helpdesk

FAITH Academy heeft verschillende activiteiten voor professionals, onderzoekers, docenten en/of studenten.

 

 ➣ Regelmatig biedt FAITH Academy gratis toegankelijke publieke lezingen aan met als centraal thema “Frailty / Kwetsbaarheid”.
 ➣ We organiseren de internationale FAITH Frailty Summer School waar professionals, onderzoekers, docenten en studenten met elkaar kennis delen en opdoen over kwetsbaarheid/frailty, methoden van onderzoek en waar gewerkt kan worden aan het vergroten van hun professionele en internationale netwerk.
 ➣ Tijdens het FAITH Frailty Symposium presenteren we een programma met inspirerende sprekers en workshops.
 ➣ Twee keer per maand biedt de FAITH Statistische Helpdesk (docent-) onderzoekers van netwerkpartners hulp bij de uitvoering van statistische gegevensanalyse. Hier kun je een persoonlijke afspraak aanvragen voor consultatie van een expert.

Meer informatie over deze activiteiten is hier te vinden.