FAITH Academy
FAITH Academy

Binnen FAITH Academy delen we kennis en ervaring over frailty en frailty-onderzoek. Enerzijds doen we dat inhoudelijk met vragen als: hoe kun je frailty tegengaan? Anderzijds focussen we op de vraag hoe we onderzoek naar frailty kunnen versterken.

Kruisbestuiving is het hoofddoel van FAITH Academy. Dat gebeurt in diverse leernetwerken en innovatiewerkplaatsen. Om onze gezamenlijke kennis te delen, organiseren we regelmatig scholingen en bijeenkomsten.

Op de agenda:

FAITH Academy is er voor:
- Professionals
- Onderzoekers
- Studenten

Professionals

Professionals
Werk jij in het ziekenhuis, de thuiszorg, ouderenzorg, psychiatrie of (verstandelijk) gehandicaptenzorg? Dan heb je regelmatig te maken met frailty (kwetsbaarheid). Binnen FAITH Academy delen professionals uit diverse sectoren hun kennis met elkaar. Dat doen we in leernetwerken en innovatiewerkplaatsen. Maar je bent ook van harte welkom op onze jaarlijkse Summer School, waar we van én met elkaar leren.

Meld je aan
Wil jij ook werk maken van frailty op de werkvloer?
Meld je aan voor het symposium "Kwetsbaarheid en veerkracht: een krachtig samenspel" en/of de FAITH Frailty Summer School.

Onderzoekers

Onderzoekers
Hoe kunnen we het onderzoek naar frailty versterken? Welke onderzoeksmethoden en -designs zijn beschikbaar en relevant voor frailty onderzoek? Dat is de hoofdvraag die centraal staat binnen de FAITH Academy. In de scholingen en cursussen delen onderzoekers uit diverse organisaties hun kennis en ervaringen rondom frailty onderzoek en buigen zich samen over uiteenlopende vraagstukken.

Meld je aan
Wil jij als onderzoeker meedenken over de aanpak van frailty? Wil jij je kennis delen of juist kennis opdoen? Meld je aan voor het symposium "Kwetsbaarheid en veerkracht: een krachtig samenspel" en/of de FAITH Frailty Summer School.

Studenten

Studenten
Ben jij geïnteresseerd in kwetsbare mensen en zoek je een uitdagende onderzoeksplek, waar je meewerkt aan onderzoek dat er toe doet? Dan is FAITH Academy precies wat je zoekt. Jij werkt mee aan bestaande onderzoeken naar frailty (kwetsbaarheid) binnen diverse doelgroepen. Denk aan ouderen, verstandelijk gehandicapten of dementerenden. Ook zijn er volop mogelijkheden om jouw afstudeeronderzoek binnen FAITH Academy te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je aan
Wil jij mensen in hun kracht zetten?
Meld je aan voor het symposium "Kwetsbaarheid en veerkracht: een krachtig samenspel" en/of de FAITH Frailty Summer School.