FAITH Academy voor studenten en docenten
FAITH Academy voor studenten en docenten

Ben jij geïnteresseerd in kwetsbare mensen en zoek je een uitdagende onderzoeksplek, waar je meewerkt aan onderzoek dat er toe doet? Dan is FAITH Academy precies wat je zoekt. Jij werkt mee aan bestaande onderzoeken naar frailty (kwetsbaarheid) binnen diverse doelgroepen. Denk aan ouderen, verstandelijk gehandicapten of dementerenden. Ook zijn er volop mogelijkheden om jouw afstudeeronderzoek binnen FAITH Academy te doen.

                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAITH Statistische Helpdesk


Als onderzoeker loop je bij het uitvoeren van je statistische gegevensanalyse soms tegen specifieke vragen, puzzels of knelpunten aan. Dan kan een gesprek met een expert je vrij eenvoudig en snel weer vooruit helpen. De FAITH Academy wil ook graag op deze manier het onderzoek binnen het FAITH research netwerk ondersteunen en biedt hulp via de FAITH statistische helpdesk.

Voor wie
De helpdesk is bedoeld voor onderzoekers in organisaties die lid zijn van FAITH research en docent-onderzoekers van NHL Stenden en de Hanzehogeschool Groningen die onderzoek doen binnen FAITH research of het domein Health.

Afspraak maken
Je kunt een persoonlijke Microsoft Teams of Skype afspraak aanvragen voor consultatie van een expert via FAITH.statistischehelpdesk@org.hanze.n. Geef in je mail kort aan welke vraag je wilt voorleggen.

Planning afspraken
De helpdesk is iedere twee weken op donderdag open van 16.30-18.30 uur. We gaan voor een consult uit van een half uur.
Op basis van de aanmeldingen wordt een indeling gemaakt voor een Microsoft Teams of Skype gesprek. Het tijdstip en gegevens voor de  afspraak krijg je via email toegestuurd.

Data voor schooljaar 2020-2021
5 november
19 november
3 december
17 december
7 januari
21 januari
4 februari
18 februari
4 maart
18 maart
1 april
15 april
29 april
20 mei
3 juni
17 juni
1 juli