FAITH Academy voor Professionals
FAITH Academy voor Professionals

Werk jij in het ziekenhuis, de thuiszorg, ouderenzorg, psychiatrie of (verstandelijk) gehandicaptenzorg? Dan heb je regelmatig te maken met frailty (kwetsbaarheid). Binnen FAITH Academy delen professionals uit diverse sectoren hun kennis met elkaar. Dat doen we in leernetwerken en innovatiewerkplaatsen. Maar je bent ook van harte welkom op onze jaarlijkse Summer School, waar we van én met elkaar leren.

FAITH Academy

Publieke lezingen | Summer School | Symposium | Statistische Helpdesk

FAITH Academy heeft verschillende activiteiten voor professionals, onderzoekers, docenten en/of studenten.

 

Regelmatig biedt FAITH Academy gratis toegankelijke publieke lezingen aan met als centraal thema “Frailty / Kwetsbaarheid”.

We organiseren de internationale FAITH Frailty Summer School waar professionals, onderzoekers, docenten en studenten met elkaar kennis delen en opdoen over kwetsbaarheid/frailty, methoden van onderzoek en waar gewerkt kan worden aan het vergroten van hun professionele en internationale netwerk.

Tijdens het FAITH Frailty Symposium presenteren we een programma met inspirerende sprekers en workshops.

Twee keer per maand biedt de FAITH Statistische Helpdesk (docent-) onderzoekers van netwerkpartners hulp bij de uitvoering van statistische gegevensanalyse. Hier kun je een persoonlijke afspraak aanvragen voor consultatie van een expert.

Meer informatie over deze activiteiten is hier te vinden.