Lancering e-learning over ondervoeding
Lancering e-learning over ondervoeding

Lancering e-learning 

Ondervoeding: de vertaalslag naar de praktijk 

Om diëtisten te ondersteunen bij een systematische werkwijze rondom de behandeling van (risico op) ondervoeding hebben Nutricia Nederland B.V. en de Hanzehogeschool Groningen een e-learning ontwikkeld: Ondervoeding: de vertaalslag naar de praktijk.

De e-learning is samengesteld aan de hand van de multidisciplinaire Richtlijn Ondervoeding van het Kenniscentrum Ondervoeding en op basis van de meest recente literatuur. In deze e-learning komen verschillende onderwerpen van de Richtlijn Ondervoeding aan bod, waaronder: screening, diagnosestelling en de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding bij volwassenen. Hierbij maakt de deelnemer kennis met de GLIM-criteria en hoe deze toegepast kunnen worden in de praktijk. Na afloop van de e-learning kan de deelnemer beoordelen hoe en wanneer multidisciplinaire samenwerking rondom ondervoede patiënten met complexe voedingsproblematiek in de praktijk is vorm te geven.

De e-learning begint met een aantal achtergrondvragen, waarna iedere module wordt afgesloten met aantal oefenvragen. Na het afronden van de e-learning volgt een toets, waarna een certificaat wordt uitgegeven. De e-learning is door ADAP geaccrediteerd met 3 punten.

Aanmelden voor de e-learning kan door aan te melden bij https://www.nutricia.nl/login