Sociaal Goud - Heel Friesland belt
Sociaal Goud - Heel Friesland belt

Sociaal Goud

Samen het verschil maken
Bestaande kaders doorbreken en sprankelende verbindingen leggen.
Samen bijdragen aan het welzijn van ouderen.

Stichting Sociaal Goud verbindt, bundelt krachten en zet innovatieve ideeën om naar de praktijk. Door het creëren van sociale oplossingen werken we aan een mooiere toekomst voor mens en maatschappij.
Dát is Sociaal Goud.

Ouderen worden zonder twijfel het zwaarst getroffen door de huidige coronacrisis. Naast natuurlijk het risico op besmetting, kunnen mensen ongekende gevoelens van eenzaamheid ervaren. Ouderen hebben nu onze hulp, jouw hulp nodig. Je kunt meedoen door simpelweg een telefoontje te plegen.

Stichting Sociaal Goud strijdt tegen eenzaamheid onder ouderen in Friesland. Wij hebben massaal aanmeldingen gekregen van vrijwilligers uit heel Friesland, alleen het bereiken van ouderen is lastig nu we niet langs kunnen bij de ouderen zelf. Ouderen zijn vaak niet zo mediawijs als wij, en we willen hen toch graag een hart onder de riem steken.
 
Is er iemand in jouw omgeving die onze hulp kan gebruiken, wellicht een opa, oma, vader, moeder, buurman of buurvrouw? Meld hem of haar dan aan via de website, dan nemen wij contact met hen op!
Het aanmelden van een oudere kan via de website https://sociaalgoud.nl/heel-friesland-belt/
 
Stuur dit bericht door zodat wij zoveel mogelijk ouderen kunnen bereiken en helpen!