FAITH Team
FAITH Team

Trudy Hummel

Hanzehogeschool Groningen

Als medewerker processen en projecten binnen het lectoraat Healthy Ageing, Allied Health Care and Nursing verzorgt Trudy Hummel achter de schermen de dagelijkse ondersteuning van werkpakketleiders, onderzoekers en lectoren. Een rol die haar op het lijf is geschreven.

"Van het notuleren tijdens werkoverleggen tot het organiseren van een digitaal slotsymposium; mijn werkzaamheden zijn zeer divers. Die enorme afwisseling maakt mijn werk zo leuk. Waar ik de ene dag bezig ben met het archiveren van documenten op SharePoint, buig ik me een dag later over alle projecten of zet ik vacatures uit via onze social media kanalen. Geen dag is hetzelfde.”

“Voor FAITH ben ik veelal het eerste aanspreekpunt voor mensen met vragen of verzoeken, zowel intern als extern. Om te weten wat er allemaal speelt en wie waar verantwoordelijk voor is, schuif ik graag aan bij vergaderingen en overleggen. We zijn met een kleine, hechte groep waardoor ik vrijwel iedereen bij naam ken. Dat is enorm handig wanneer ik vragen krijg van partners of collega’s. Veelal heb ik direct een antwoord of weet ik bij wie iemand moet zijn."

"Ik ben van nature erg nieuwsgierig en pik snel nieuwe dingen op. Daardoor kan ik enorm snel schakelen en mensen met elkaar in contact brengen. Die rol van ondersteuner en verbinder achter de schermen is me op het lijf geschreven. Ik hoef niet in de spotlights te staan, maar vind het heerlijk om mensen snel en vakkundig te helpen."