FAITH Partners
FAITH Partners

Alliade

Alliade biedt kwetsbare mensen in Friesland een zeer breed palet aan zorg, zowel basiszorg als gespecialiseerde zorg. Voorheen deden we dat vanuit verschillende zorgorganisaties (Talant, Meriant, Reik, Wil en Alliade opvoeden & opgroeien).

Door krachten binnen onze veelzijdige organisatie te bundelen maken we meer mogelijk. We maken onze zorg toegankelijker en versterken elkaar. Nu vormen we als Alliade één loket voor:

- jeugdzorg
- verstandelijk gehandicaptenzorg
- ouderenzorg
- werk & dagbesteding

Alliade is een actieve partner in het IWP-netwerk Active Ageing van mensen met een verstandelijke beperking. Binnen dit netwerk zijn er diverse onderzoeksprojecten rondom het thema leefstijl die vallen onder FAITH. 

In de innovatiewerkplaats 'Active Ageing van mensen met een verstandelijke beperking' werkt het Centre of Expertise Healthy Ageing van Hanzehogeschool samen met zorg- en welzijnsinstellingen en bedrijven aan nieuwe diensten en producten om deze specifieke groep mensen te helpen zo lang mogelijk gezond en actief te blijven. Ze zijn gericht op een actieve levensstijl, één van de belangrijkste factoren voor gezond ouder worden. 

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alliade: info@alliade.nl